Купити виноград

Столові сорти винограду:

 

  1. Аркадія – еталон смаку та врожайності серед усіх сортів винограду. Ягода велика, янтарно-жовта, яйцеподібна, дуже смачна. Грона величезні і дуже гарні. Сорт надзвичайно врожайний та досить стійкий.
  2. Анюта – один з кращих сортів В.Н.Крайнова середньо-пізнього терміну дозрівання. Ягода велика, (15-20гр.), Овальна, рожевого кольору, дуже смачна, з легким мускатом. Грони великі, дуже гарні та нарядні.
  3. Бажена – ранній, сильнорослий сорт винограду з дуже великою, білою ягодою гармонійного смаку. Грона дуже великі, нарядні.

  4. Болгарія –  має шикарний мускат, красиву янтарно-жовту ягоду з дуже солодким смаком.

  5. Віктор – один з найкрасивіших сортів винограду. Ягода видовжена, дуже гарна і велика, рожевого кольору. Грона великі, нарядні.

  6. Восторг білий – один з найстійкіших, морозостійких сортів винограду з білою, дуже солодкою ягодою. Дозріває на початку серпня і може висіти на кущі до морозів, не втрачаючи вигляду та смаку. Сорт урожайний, гарний та дуже смачний. Рекомендуємо для новачків.

  7. Восторг чорний –  має ягоду чорного кольору, велике гроно і насичений кислосолодкий смак.

  8. Галбена Ноу – один з найсмачніших мускатів. Ягода біла, кругла, дуже смачна та ароматна. Сорт можна рекомендувати для новачків.

  9. Лора – ранній сорт середньої сили зростання. Ягода овальна, дуже велика, біло-жовтого кольору, хрумка, солодка і дуже смачна.

  10. Надія Азос – термін дозрівання ранньосередній. Кущ сильнорослий, урожайний. Ягода темно синього кольору, соскоподібна, гармонійного смаку. Один із найкращих сортів, перевірених часом.

  11. Наталія – ​​середньорослий сорт раннього терміну дозрівання. Ягода темно-синя, яйцеподібна, дуже смачна.

  12. Нінель – середнього терміну дозрівання. Кущ сильнорослий, урожайний. Ягода дуже велика, кругло-овальна, яскраво-рожевого кольору. У смаку має легкий мускат.

  13. Плевен стійкий (Августин) – один з безпроблемних сортів винограду раннього терміну дозрівання. Ягода дуже гарна, бурштинова, овальна, гармонійного смаку. Грона-500-1000гр.

  14. Преображення -кущ сильнорослий, урожайний. Ягода дуже велика, видовжена, рожевого кольору. Грона великі, гарні, нарядні. Це один із найкрасивіших сортів винограду.

  15. Подарунок Запоріжжю – сильнорослий сорт середнього терміну дозрівання. Ягоди великі, жовто-зелені, смачні. Грона великі.

  16. Сіянець Продюсера – ранній виноград з білою хрусткою ягодою дуже приємного солодкого смаку. Грона дуже гарні, нарядні.

  17. Страшенський – виноград середнього терміну дозрівання з темносиньою круглою ягодою дуже великого розміру. Смак гармонійний. Грона довгі (до 50 см.) Нарядні.

  18. Талісман – один з найбільш великоплідних сортів винограду з красивою, великою, янтарною ягодою. Смак дуже приємний.

  19. Цица стійка – середньостиглий сорт винограду з красивою ягодою рожевого кольору, соскоподібної форми. Гроно середнього розміру.

КИШМИШ (виноград без кісточок):

  1. 342-БС – ранній, білоягідний, дуже смачний і солодкий кишмиш. Грона щільні, великі, нарядні.

  2. КМ. ВЕЛЕС – дуже ранній, потужнорослий кишмиш з рожевою, мускатною, дуже смачною ягодою і гронами до 3-х кг.

  3. КМ.КАЛИНА – ранній кишмиш з рожевою смачною ягодою і красивими, нарядними гронами.

  4. КМ.ЛУЧИСТИЙ  – еталон смаку, врожайності та краси серед кишмишів. Ягода видовжена, рожева, дуже смачна, з яскравим мускатом.

  5. КМ. СТОЛІТТЯ – один з кращих кишмишів по товарності, врожайності, красі і розміру грон і ягоди. Ягода білого кольору, овальна, смачна.

  6. КМ. ЮПІТЕР – підвищена стійкість і морозостійкість (до -28гр.) цього кишмишу є додатковим бонусом до красивої, смачної ягоди темно-синього кольору.

  7. КМ. КРАСЕНЬ – кишмиш універсального призначення, чудовий як у свіжому вигляді, так і в переробці. З нього виходить шикарне червоне вино, солодкий сік і дуже смачні родзинки без кісточки (кишмиш). Сорт досить стійкий і морозостійкий (до -28 “С). Ягоди фіолетові, гармонійного смаку.

  8. КМ. КОКТЕЙЛЬ – один з найсмачніших кишмишів. Ягода біла з рожевою засмагою, дуже смачна, ароматна. КОКТЕЙЛЬ досить стійкий і морозостійкий (до -28 “С).

  9. КМ. НЕПТУН – досить велика, смачна, овальна ягода білого кольору універсального призначення. Використовують у свіжому вигляді та для приготування смачних родзинок без кісточки. Морозостійкість до -26 “С.

  10. КМ. НІАГАРА – виноград з круглою, великою, дуже смачною ягодою білого кольору. Сорт урожайний і досить морозостійкий (до-26 “С).

  11. КМ. ВЕНЕРА (Венус) – ягоди мають шикарний смак з відтінками чорної смородини та ожини. Колір ягід темно-синій. Морозостійкість до -28 “С.

  12. ЕЙНСЕТ СІДЛІС – бебі-кишмиш, цукерка, дюшеска, смакота – так характеризують цей кишмиш всі, хто його пробують. Разом із кишмишами Рілайн Пінк Сідліс та Сомерсет Сідліс утворюють трійку найсмачніших дитячих кишмишів. Ягоди рожеві, красиві, грона близько 500-700г. Морозостійкість близько – 28 “С.

  13. РІЛАЙН ПІНК СІДЛІС – за всіма показниками дуже схожий на сорт Ейнсет Сідліс. Відрізняється від нього більш яскравим відтінком і присмаком.

  14. СОМЕРСЕТ СІДЛІС – один із самих морозостійких кишмишів. Витримує морози до -32 “С.і може вирощуватися на арці. Ягідка рожева, дуже смачна, з цукерковим присмаком. Гронки невеликі, акуратні, справжній кишмиш для діток. Сорт дуже стійкий і може вирощуватись з мінімальною кількістю обробок або без них.

  15. КАТАВБА СІДЛІС – так само, як і Сомерсет Сідліс – це кишмиш для діток, який можна вирощувати з мінімальною кількістю хімічних обробок або без них і без укриття на зиму. Морозостійкість до -32 “С. Ягода рожева, дуже смачна, ароматна, цукеркова. Гроно 500-700 грам.

  16. СПАРТАНЕЦЬ -біло ягідний, морозостійкий(до-32″С) кишмиш з дуже смачною ягодою, великими гронками та гарною врожайністю. Його дуже люблять діти. Можна використовувати для сушіння та приготування смачного виноградного соку.